Slagverk

Hornaas Musikk AS har agentur på cymbaler fra Istanbul Mehmet!

istanbulmehmet_small

Erik Smith

Erik Smith, vår spesialist på Istanbul Mehmet cymbaler!

 

ISTANBUL MEHMET CYMBALER har fått ny distributør i Norge!

Det er med glede og stolthet vi informerer om at HORNAAS MUSIKK har blitt distributør av Istanbul Mehmet cymbaler i Norge. Disse fantastiske, håndlagde cymbalene fra Tyrkias mest respekterte cymbalprodusent har en stor tilhengerskare i Norge og det er en glede å igjen kunne ha dem tilgjengelig.

Vi har alliert oss med Istanbul Mehmet artist og trommeslager i verdensklasse, ERIK SMITH som vil være vår spesialist, konsulent og kontaktperson på Istanbul Mehmet. Erik har i mange år hatt et meget nært samarbeide med Istanbul Mehmet fabrikken ikke minst gjennom arbeidet med sine egne, meget populære signatur modeller. Han har også unik kjennskap til cymbalene gjennom sin allsidige musikerkarriere.

Kjellerlokalene i vår forretning i Storgaten 43 blir showroom for Istanbul Mehmet i Oslo. Her blir det mulig å teste og velge cymbaler i rolige omgivelser. Etterhvert kommer vi også til å føre et begrenset utvalg trommer og rekvisita i lokalene.

Vår første sending med cymbaler er allerede på plass. Vi har valgt å starte med et skjønsomt utvalg av de mest populære modellene for så å utvide modellutvalget etterhvert.  Istanbul Mehmet er svært effektive i produksjon og har kort leveringstid noe som gjør det enkelt å hele tiden ha et godt, oppdatert utvalg.

Har du spørsmål ang. Istanbul Cymbaler, ta kontakt med oss.

E-Mail: esmith@online.no

Telefon: 908 69 947

Mer info om Istanbul Mehmet:

facebook.com/istanbulmehmetcymbalsnorway

www.istanbulmehmet.com

Slagverk / Perkusjons avdeling i 2 etg
Slagverk / Perkusjons avdeling i 2 etg
Slagverk / Perkusjons avdeling i 2 etg