Strykeinstrumenter

Vi har en fiolinmaker som er på konstant utkikk etter de beste instrumentene til hver kategori!

Fioliner

Fiolinen er det mest brukte av alle stryke instrumenter. Den har alle muligheter den klassiske verdenen kan tilby. Av den grunn har vi her på Hornaas Musikk plukket ut de beste instrumentene for at du skal få en magisk opplevelse. Vi har instrumenter som passer perfekt for nybegynnere til de som må ha det beste og mest avanserte.


Bratsjer

Bratsjer er et av de utfordrende instrumentene. I form og størrelse er den ganske lik som fiolinen men den lyder ganske annerledes. Mye mørkere og vennlig lyd som burde høres i blanding av andre instrumenter. Dette er en tøff utfordring og en ferd de færreste tørr å starte. Vi har et meget godt utvalg av instrumenter som gjør vi kan tilpasse oss for hvert individ så vi oppnår den beste servicen for deg. Vi er alltid på utkikk etter nye instrumenter og oppdaterer oss jevnlig på hva som er best i dagens marked.


Celli

Celloen er kongen av stryke instrumenter! Dens brede spekter av toner gjør den utrolig fascinerende og spille. Vi har et godt utvalg av Celloer, alt til førstegangs spillere til de som skal ha instrumenter som skal brukes i berømte konsert haller som krever høyeste nivå av celloer.


Kontrabasser

Kontrabass serien inneholder en serie av vanskelige utfordringer. Den lave frekvensen er vanskelig og forsterke og kontrollere og burde bli gjort i samme hånd som du kontrollerer en Fiolin. Bommer man med millimeter når man lager instrumentet kan det gi stor utslag på lyden og Hornaas har lang ekspertise på og løse slike problemer på den beste måten som er mulig. Vi har en rekke forskjellige serier og vi har finjusterte instrumenter til de mest avanserte kontra bass musikere.