Verkstedene

Våre dyktige instrumentmakere reparerer de fleste instrumenter!

Det meste repareres av våre reparatører i verkstedene her i butikken, mens noen blåseinstrumenter sendes til vår nære samarbeidspartner i Korpsbutikken!

I over 100 år har Hornaas musikk vært ledende innen musikkinstrumenter. Vår strykeavdeling har kombinert god bredde av instrumenter og rikt utvalg av tilbehør. Vi har god faglig kompetanse på service og reparasjon av instrumenter. Våre fiolinmakere har alltid vært synlige innen sitt fagfelt i Norge.

Fiolinmaker

Siden februar 2015 har Mihajlo Rakic vært ansatt som fiolinmaker. Han er fra Serbia og er andre generasjon fiolinmaker i Rakic familien. Rakic Violin Shop i byen Novi Sad er det ledende verkstedet for stryk i Serbia. Mihajlo vil gi av sin kunnskap og erfaring til Hornaas sine kunder, og ønsker å fortsette med å bidra til butikkens lange og ærverdige historie.

Oppsett og reparerasjon av strykeinstrumenter hos Hornaas Musikk er profesjonelt utført. Mihajlo viderefører tradisjonen med ansvarsfullt håndverk av høy kvalitet. Han bistår gjerne unge musikere med veiledning og gode råd. For de unge fremadstormende er det viktig at instrumentet de spiller på er riktig justert og godt vedlikeholdt. Et godt instrument bidrar til at utøveren blir inspirert til å øve og får oppleve gleden av å spille.

Hornaas musikk tilbyr ett variert sortiment av fiolin, bratsj, celloer og kontrabasser. Utvalget vårt byr på rimelig modeller i hêltre og finêr. Vi har instrumenter både til nybegynnere og til den profesjonelle utøver. For barn har vi fioliner ned til 1/32 Størrelse. Vi hjelper deg også med tilbehør og utstyr til ditt instrument og vil bidra til at ønsker og behov hos våre kunder skal imøtekommes.

Gitarmakeren

Nede i butikken treffer du Harald som er gitarmakeren vår!

Det han ikke vet om gitarer er sannsynligvis heller ikke verdt å vite!

Blåserverksted

Reparasjon av blåseinstrumenter utføres av Freddy Bagge.

Kom med instrumentet ditt så ser vi hva vi kan gjøre for deg!

Trekkspillreparatøren

Vi har gleden av å representere vår nye trekkspillreparatør: Øivind Knudsen. Du finner han i 2 etasje i butikken vår.